Butorović na listi 10 najluđih predsednika FK

Engleski portal whoateallthepies.tv napravio je spisak 10 najluđih predsednika u istoriji fudbala, a na listi se našao i predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović.

Engleski portal whoateallthepies.tv napravio je spisak 10 najluđih predsednika u istoriji fudbala, a na listi se našao i predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović.

Predsednici, vlasnici i direktori fudbalskih klubova često umeju da budu vrlo kontroverzni, ekscentrični i zato zanimljivi toliko da često bace u senku svoje klubove.

Čelnika Voše nisu previše komentarisali niti opisivali kao druge, već samo poručuju da se sve vidi na osnovu njegovog izgleda i preporučuju slike na Guglu.

Prvo mesto je zauzeo neprikosnoveni Zdravko Mamić, predsednik Dinama, poznat po sukobima sa novinarima, navijačijma i brojnim skandalima koje je teško nabrojati. "Zločest, nervozan i fizički zastrašujuć čovek promenio je 15 trenera od kada je 2003. godine došao u klub", jedna je od rečenica koje stoje u Mamićevom opisu.

Iza prvog čoveka Dinama našli su se predsednik Napolija Aurelio De Laurentis, Semam Hamam koji je radio u Kardifu i Vimbldonu, pa Lućano Gaući iz Peruđe, te redom Ken Bejts (Čelsi, Lids), Mauricio Zamparini (Palermo), Aldo Spineli (Livorno), Džordž Rejnolds (Darlington) i Ken Ričardson (Donkaster). Celu listu možete pogledati OVDE.

  • nn

    11.11.2012 03:42
    bata protiv mafije hahahahaha
  • Сekre Aпћих

    09.11.2012 14:04
    не дај се Батане, наши ђефердари су уз те
    пс .поздрав најјачем радију !
  • :-P

    09.11.2012 10:08
    Izvor vesti vam je stvarno respektabilan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport