U nedelju rukometni derbi Partizan - Vojvodina

Rukometaši Vojvodine u nedelju na Banjici igraju derbi susret 8. kola Superlige protiv Partizana.

Rukometaši Vojvodine u nedelju na Banjici igraju derbi susret 8. kola Superlige protiv Partizana.

Iako su do prošlog kola bili neprikosnoveni, Novosađani su pre dve nedelje na gostovanju u Vrbasu neočekivano poraženi pa su čelnu poziciju na tabeli prepustili crno-belima.

Direktor kluba Darko Jevtić potvrđuje za 021 da je taj kiks je uzdrmao igrače, ali kaže da je pauza bila dovoljno velika da se ekipa fizički osveži i psihički pripremi za nastavak prvenstva. - Na Banjicu idemo da se borimo za bodove i prvo mesto. Pošto je još uvek rana faza prvenstva, rezultat ništa ne rešava, ali će pobednik ipak imati moralnu prednost u nastavku šampionata - smatra Jevtić.

On napominje i da će Vojvodina nastupiti u kompletnom sastavu. - S druge strane, Partizan je oslabljen za njihovog najboljeg igrača, Nenada Maksića. To bi moglo da presudi meč jer im on puno znači i u fazi odbrane i u fazi napada. Mislim da u ta oba pravca po toj strani možemo da napravimo određenu prednost - kaže direktor RK Vojvodina za Novosadski informativni portal.

Partizan trenutno drži čelnu poziciju sa šest pobeda i jednim remijem, Vojvodina je druga sa bodom zaostatka. Utakmica na Banjici u nedelju počinje u 18h, a direktan tv prenos je na drugom programu državne televizije.

Jugović iz Kaća, koji je u prošlom kolu ostvario prvu pobedu u novom šampionatu, ovog vikenda gostuje Železničaru. Nišlije su jedini tim koji je bez bodova. (S.K.)

  • 09.11.2012 13:58
    Ispravno je partizan-Vojvodina
    Klub jugoslovenske narodne armije se piše malim slovom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport