Vojvodina ostala bez tri boda u poslednjim sekundama

Vaterpolisti Vojvodine odigrali su na Spensu sa Sintezom iz Kazanja 6:6 u 6. kolu Lige šampiona.

Vaterpolisti Vojvodine odigrali su večeras na Spensu sa Sintezom iz Kazanja 6:6 u 6. kolu Lige šampiona.

Novosađani su ispustili pobedu bukvalno u poslednjim sekundama susreta kada je Marko Ćuk šraubom savladao golmana domaćih.

Crveno-beli su odlično počeli dobivši prvu četvrtinu sa 2:0, naredne dve pripale su gostima, da bi u poslednjoj domaći tim uspeo da ponovo uđe u završnicu sa minimalnom prednošću. Međutim, umesto vođstva od 7:5 i neiskorišćenog zicera, Rusi su na samo šest sekundi pre kraja uspeli da dođu do boda.

Kod Novosađana tri gola postigao je Vasić, dva Vuksanović, a jedan Bosančić. Kod gostiju je upravo Ćuk bio najbolji sa tri gola. Vojvodina je zadržala šanse da se plasira u osminu finala i trenutno je treća sa 7 bodova, što je tri manje od drugoplasiranog Sinteza.

Naredni meč igra 6. februara u Barseloni, a poslednji protiv Breše 27. februara u Novom Sadu. (S.K.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport