Odbojkaši Vojvodine gostuju Spartaku iz Subotice

Odbojkaši Vojvodine danas u Subotici gostuju ekipi Spartaka.
Odbojkaši Vojvodine danas u Subotici gostuju ekipi Spartaka.

Kako za 021 kaže trener Novosađana Nikola Salatić, "crveno-beli" žele da pobedom prekinu seriju loših rezultata i da nastave borbu za mesto koje im garantuje plasman u plej-of.

"Želimo da u prvi plan stavimo sportski motiv i da pokušamo da prevaziđemo sve nedaće koje su nas pratile i koje nas i dalje prate. Imamo nameru da protiv Spartaka pokažemo sav svoj potencijal, da odigramo jednu borbenu utakmicu i, normalno, da pobedimo", poručuje Salatić.

Prema njegovim rečima, kapiten Vojvodine Branko Roljić počeo je da trenira u ponedeljak nakon povrede prsta, tako da se očekuje da će biti u sastavu za utakmicu protiv Spartaka.

U timu Vojvodine bi trebalo da se nađe i Nemanja Čubrilo, koji je bio bolestan, dok je Mile Katić još uvek na oporavku nakon operacije ramena i neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima. Meč počinje u 19 sati. (miodrag@021.rs)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport