Voša ubedljiva i protiv Rumuna

Fudbaleri Vojvodine danas su savladali rumunskog prvoligaša Univerzitateu iz Kluža rezultatom 4:2.
Fudbaleri Vojvodine danas su savladali rumunskog prvoligaša Univerzitateu iz Kluža rezultatom 4:2.

Vojvodina je povela 2:0, ali je dozvolila Rumunima da izjednače. Ipak, u finišu meča novosadski tim bio je zntano bolji i stigao do još jednog trijumfa. Strelci za Vojvodinu bili su Alivodić, dva puta Katai, mladi Gaćinović.

Meč sa Univerzitateom je zakazan tokom dana, jer je prethodno otkazan meč sa bugarskim Černim Morem, jer su Bugari pokušali da u poslednjem trenutku promene mesto i vreme odigravanja. Za kratko vreme ugovoren je susret sa timom koji na polusezoni zauzima 16. mesto u rumunskom prvenstvu.

Meč je mogao da se gleda u direktnom prenosu na internetu, što je prvi put u istoriji da FK Vojvodina organizuje takav prenos.

Vojvodina se u petak vraća u Novi Sad, gde će odraditi ostatak priprema.

Novosađani su u svakoj od šest pobeda postigli bar po dva gola, čime je otklonjen veliki problem – sve do ubedljive pobede nad Zvezdom u poslednjem kolu klub sa Karađorđa dao je samo 10 golova na 14 utakmica.

  • Srafciger

    13.02.2013 16:17
    I nastavice
    "Novosađani su u svakoj od šest pobeda postigli bar po dva gola, čime je otklonjen veliki problem – sve do ubedljive pobede nad Zvezdom u poslednjem kolu klub sa Karađorđa dao je samo 10 golova na 14 utakmica."

    Tako ce biti ponovo, cim pocnu da igraju protiv bunkera. Vec protiv Smedereva ocekujem 0:0.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport