Vignjević zadovoljan pripremama Voše

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević ocenio je da su njegovi fudbaleri na pripremama u Anataliji uspeli da implementiraju u igri ono što je od njih zahtevao i da će navijači u prolećnem delu sezone gledati agresivniju Vojvodinu.
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević ocenio je da su njegovi fudbaleri na pripremama u Anataliji uspeli da implementiraju u igri ono što je od njih zahtevao i da će navijači u prolećnem delu sezone gledati agresivniju Vojvodinu.

Fudbaleri Vojvodine u petak su se vratili sa priprema u Antaliji tokom kojih je odigrano šest kontrolnih mečeva i ostvareno isto toliko pobeda. Ti trijumfi ne moraju da budu merilo kvaliteta odrađenog posla ali Nebojša Vignjević tvrdi da je dobio ono što je tražio od igrača.

"Ako su rezultati merilo naše dobre igre, to je veliko ohrabrenje. Forsirali smo promenu načina igre, što znači da smo insistirali da bude više trčanja, brzih pasova, povećane agresivnosti i bržeg protoka lopte. Verovao sam da Vojvodina to može da izvede, a na ovim pripremama potvrdilo se da je to tačno" kazao je Vignjević za Dnevnik.

Trener Vojvodine dodao je da je zadovoljan kako su se mladi igrači, prekomandovani iz omladinskog pogona, snašli u prvom timu a poslednju proveru pred početak šampionata ekipa će imati u sredu kada u Novi Sad stiže CSKA iz Sofije.

Još uvek nije poznato gde će meč biti odigran a lokaciju će diktirati vremenski uslovi koji budu na snazi ovih dana.

Sve u svemu, sudeći po rečima Nebojše Vignjevića, Vojvodina je na pripremama uradila ono što je planirano i fudbaleri spremni ulaze u nastavak šampionata gde će u okviru 16. kola igrati protiv Smedereva na stadionu kraj stare Železare.

  • Ćevara

    17.02.2013 13:21
    Proleće
    Ako se po jutru dan poznaje eto nama lepšeg i veselijeg proleća na zelenom terenu našeg Karadjordja ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport