Generalna proba Voše protiv CSKA iz Sofije

Prijateljski fudbalski meč između Vojvodine i CSKA iz Sofije odigraće se danas na stadionu Vojvodine, sa početkom u 15 časova.
Prijateljski fudbalski meč između Vojvodine i CSKA iz Sofije odigraće se danas na stadionu Vojvodine, sa početkom u 15 časova.

Biće to generalna provera za fudbalere Vojvodine uoči nastavka Jelen Superlige, u kojoj u prvom prolećnom kolu gostuju ekipi Smedereva.

Takođe, biće to prilika za navijače crveno-belih da na delu vide šta mogu očekivati od svog tima u nastavku sezone, u kojoj Vojvodinu očekuje borba za drugo mesto na tabeli i osvajanje Kupa Srbije.

Protivnik Novosađanima biće trenutno četvrtoplasirana ekipa šampionata Bugarske. CSKA je osnovan 1948. godine kao centralni sportski klub armije, a u svojoj istoriji je osvojio 31 titulu šampiona države, 20 Kupova i četiri Superkupa Bugarske.

Na međunarodnoj sceni, najveći uspesi ove ekipe su polufinale Kupa šampiona 1967. (kada je Vojvodina došla do četvrtfinala) i 1982, kao i polufinale Kupa pobednika Kupova 1989. godine. Inače, interesantno je da će ovo biti prvi međusobni susret dva tima u njihovoj istoriji.

Ulaz na utakmicu između Vojvodine i CSKA biće besplatan.

  • FKVNS

    20.02.2013 10:21
    KUP JE NAŠ!
    Ajmo, počinje borba za taj čuveni kup. Sad kad nema komunjara vreme je da konačno i taj trofej dođe u naše vitrine.
  • ALUMNI

    20.02.2013 09:26
    VOSINO PROLECE
    igraj Vošo - rasturi ih sve.............
  • FKV Zapad

    20.02.2013 08:07
    'Ajde derani, samo borbeno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport