Do kraja sezone besplatan ulaz na Vošine utakmice

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina, na sednici održanoj 23. februara, doneo je odluku da ulaz na sve utakmice na domaćem terenu do kraja tekuće sezone bude besplatan.
Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina, na sednici održanoj 23. februara, doneo je odluku da ulaz na sve utakmice na domaćem terenu do kraja tekuće sezone bude besplatan.

U klubu navode da je razlog za ovu odluku teška ekonomska situacija z kojoj se Novosađani nalaze, kao i želja da tokom prolećnog dela sezone tribine stadiona Vojvodine budu pune navijača.

"Stadioni u Srbiji već dugo godina pružaju sliku praznih tribina. Sve to stvara lošu sliku o fudbalu na našim prostorima. Upravo je to bio još jedan od  razloga u donošenju ove odluke.  UO FK 'Vojvodina' vodio se  idejom da klubu približi što više navijača koji će igračima pružati neophodnu podršku u borbi za što bolji plasman u JSL i završnici Kupa Srbije", navode iz kluba.

Ova odluka  jedino se ne odnosi na derbi susret XXX kola JSL između Vojvodine i Crvene zvezde za koji će se ulaznice naplaćivati.

Na Zapadu ubuduće samo Vošini navijači

Na istoj sednici, čelnici FK Vojvodina su u svetlu Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, razmatrali korake koje će klub preduzeti u cilju sprečavanja incidenata na svom stadionu. Zaključeno je da ubuduće navijačima sa obeležjima gostujućih klubova neće biti dozvoljen ulaz na zapadnu tribinu kako bi se sprečili mogući konflikti sa domaćim ljubiteljima fudbala, što smo u proteklom periodu imali prilike da vidimo.

Po uzoru na Englesku i ostale razvijene evropske državame, zapadna  tribina biće  rezervisana isključivo za navijače Vojvodine.

Gostujući navijačima biće obezbeđena istočna tribina, a svaki pojedinac koji pokuša da uđe ili se nađe na zapadnom delu stadiona biće udaljen.

  • paolo

    25.02.2013 17:59
    .
    Nije dobro jer ce se sada skupljati studentarija i otali polusvet koji navijaju za klubove drzavne bezbednosti i ostali ljubitelji sporta. Ranije se znalo, mozda nas je bilo malo ali pravi zaljubljenici i fanatici.
  • eheh

    25.02.2013 16:05
    Osta tribina "ZAPAD" pusta!!!
  • Andrija Šrek

    25.02.2013 15:13
    ...
    Pa dobro, logično, s obzirom na kvalitet...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport