Vaterpolo: Vojvodina protiv Breše za osminu finala LŠ

Vaterpolisti Vojvodine dočekaće danas u poslednjem kolu C grupe Lige šampiona ekipu italijanske Breše, a ukoliko pobede plasiraće se u osminu finala.
Vaterpolisti Vojvodine dočekaće danas u poslednjem kolu C grupe Lige šampiona ekipu italijanske Breše, a ukoliko pobede plasiraće se u osminu finala.

Kako za 021 kaže trener Novosađana Dejan Stanojević, Italijani su veliki favorit u predstojećem meču, ali će njegova ekipa iskoristiti svaku šansu da ostvari pobedu i najbolji plasman u evropskim takmičenjima u istoriji kluba.

"Ako gledamo sastave ekipa i uzmemo u obzir to da imamo ubedljivo najmlađu ekipu, naše šanse su od starta bile najmanje i svaki razgovor o eventualnom prolasku u osminu finala bio je u domenu teorije. Na Brešu ne treba mnogo trošiti reči, jer je to ekipa koja je neporažena u italijanskom prvenstvu, gde zauzima prvo mesto na tabeli. Za njih igraju i osvajači medalja sa poslednje Olimpijade i to dovoljno govori o kakvom se protivniku radi. Mi ćemo da grizemo, da se borimo i da iskoristimo svaku šansu koju budemo mogli", priča Stanojević.

Vojvodina će protiv Breše igrati bez iskusnog Marka Crvenka, koji je otišao iz kluba. Novosađani su trenutno poslednjeplasirana ekipa u grupi sa sedam bodova, dva manje od Breše i Marseja koji je u ovom kolu slobodan. Bod više od njih ima Sintez iz Kazanja, dok je na prvom mestu Barseloneta sa 18 poena.

Meč sa Brešom igra se od 19 časova u bazenu Spensa, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport