Vaterpolisti Vojvodine nisu prošli u osminu finala Lige šampiona

Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da prođu u osminu finala Lige šampiona pošto su večeras u odlučujućem susretu odigranom na Spensu, izgubili od Breše rezultatom 9:7.

Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da prođu u osminu finala Lige šampiona pošto su večeras u odlučujućem susretu odigranom na Spensu, izgubili od Breše rezultatom 9:7.

Italijani su do pobede došli u poslednjoj četvrtini zahvaljujući četiri uzastopno postignuta gola.

Meč je bio rezultatski neizvestan tokom celog susreta, igralo se gol za gol, a u poslenju deonicu ušlo se rezultatom 5:5. Novosađani su preko Vuksanovića uspeli na samom početku četvrte četvrtine da povedu 6:5, ali im je u odsudnim trenucima ponestalo snage, pogotovo u završnicama napada. S druge strane, iskusni igrači Breše uspeli da realizuju skoro svaku ozbiljniju priliku.

Kod domaćih je jedino Vuksanović uspeo da dva puta pogodi mrežu, dok su kod gostiju po tri gola dali Elez i Presćuti.

Vojvodina je tako ovu sezonu u Ligi šampiona okončala sa sedam osvojenih bodova, četiri je osvojila u duelima sa Sintezom iz Kazanja, a jednom je savladala i francuski Marsej. Ovog vikenda izabranike Dejana Stanojevića očekuje novi meč, duel prvenstvenog kola protiv Singidunuma. (S.K.)

  • Radivoje Rokvić

    28.02.2013 07:23
    Čestitke
    Svak čast momci. Iako niste prošli dalje vratili ste Novi Sad na vaterpolo mapu. Dogodine da ih pocepate...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport