Sa Železničarom zagrevanje pred plej of

Odbojkaši Vojvodine dočekaće večeras beogradski Železničar u poslednjem kolu Superlige.

Odbojkaši Vojvodine dočekaće večeras beogradski Železničar u poslednjem kolu Superlige.

Trener Novosađana Nikola Salatić smatra da je njegov tim favorit i nada se da će se dobri rezultati iz ove sezone ponoviti i u plej ofu.

"Vojvodina je favorit u ovoj utakmici. Oni su poslednji na tabeli, ali se ne smemo opustiti. Svi igrači koji budu igrali moraju iskoristiti priliku i pokazati se spremni za plej of", rekao je trener Nikola Salatić.

Kapiten Branko Roljić kazao je da će, bez obzira što igraju protiv fenjeraša, ući u utakmicu maksimalno motivisani i da očekuju sigurnu pobedu. "Očekujemo lakšu utakmicu pošto igramo sa poslednjeplasiranom ekipom, ali to ne treba ništa da nas zavara. Oni su pružali dostojan otpor svim protivnicima sa kojima su igrali. Mislim da smo mi, ipak, favoriti", dodao je Roljić.

Utakmica Vojvodina - Železničar igra se u maloj sali Spensa sa početkom u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport