Dunav bolji od ŽAK-a, Vojvodina preslaba protiv Partizana

Vaterpolisti Dunava zabeležili su sinoć četvrtu pobedu u ovogodišnjem šampionatu Srbije savladavši na svom bazenu ekipu kikindskog ŽAK-a sa 9:7.

Vaterpolisti Dunava zabeležili su sinoć četvrtu pobedu u ovogodišnjem šampionatu Srbije savladavši na svom bazenu ekipu kikindskog ŽAK-a sa 9:7.

Vojvodina je u ovom kolu poražena od Partizana na Banjici sa 11:3.

Kolo pre kraja regularnog dela Vojvodina je zadržala četvrto mesto na tabeli sa 24 osvojena boda, dok je Dunav osigurao sedmo mesto sa 12 bodova.

U poslednjem kolu novosadski klubovi će odigrati svoj drugi međusobni susret u ovom šampionatu, a formalni domaćin je Vojvodina.

S kim će novosadski crveno-beli igrati u polufinalu plej ofa znaće se nakon današnjeg duela u Kragujevcu u kojem se sastaju Radnički i Zvezda. Beograđanima je dovoljan i remi da zadrže čelnu poziciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport