Mandić: Sudijska krađa s Banjice se ne sme ponoviti

Dan pred derbi rukometnog prvenstva između Vojvodine i Partizana koji će odlučiti ovogodišnjeg prvaka države, tenzija je dostigla vrhunac.

Dan pred derbi rukometnog prvenstva između Vojvodine i Partizana koji će odlučiti ovogodišnjeg prvaka države, tenzija je dostigla vrhunac.

Predsednik skupštine novosadskog kluba Vlada Mandić u izjavi za 021 kaže da, ako sudije ne budu ponovo uticale na ishod meča, crveno-beli imaju daleko veće šanse za t ijumf. - U prošlom susretu sudije su nam bukvalno otele bodove i uticale na regularnost celog šampionata. Banjica se sutra ne sme ponoviti - kategoričan je Mandić.

- Jednostavno, na rezultat moraju da utiču igrači, a ne sudije ili bilo ko oko terena. Potrudićemo se svim silama da bude tako i ako tako bude Vojvodina će odneti pobedu jer je u ovom trenutku kvalitetniji tim - poručuje nekadašnji igrač Vojvodine i Partizana.

On dodaje da je sutrašnji meč najvažniji u sezoni za oba kluba, ali da su se igrači Vojvodine posebno spremali i tempirali formu za ovu utakmicu. U ekipi Momira Rnića trenutno nema povređenih ili kažnjenih, pa će se domaćini sa najboljom ekipom suprotstaviti crno-belima.

Šest kola pre kraja Partizan ima dva boda više, pa ukoliko žele do prvog mesta na tabeli Novosađani moraju da pobede sa bar dva razlike pošto su u jesenjem delu na Banjici poraženi sa 24:23. U obzir dolazi i pobeda s golom više, ali samo u slučaju da ukupan broj postignutih golova bude manji nego na prošlogodišnjoj utakmici u Beogradu.

Susret u hali na Slanoj bari igra se u petak s početkom u 18h i biće prenošen na drugom kanalu državne televizije. Karata nema u slobodnoj prodaji.

  • ФИРМА1989

    29.03.2013 12:39
    Долазимо...
    Данас у 18ч. у хали на Клиси наши рукометаши играју најважнију утакмицу у сезони, идемо сви да их подржимо у борби за титулу.
    Идемо Фирма да покажемо како се навија за свој клуб и град.

    Окупљање испред хале у 17:15ч.

    СВИ НА КЛИСУ!!!

    Само храбро до нове победе...
  • Ćiribuuu Ćiribaaaaa

    29.03.2013 07:38
    HRABRO !!!
    Niko Vas do sada nije pobedio dok je FIRMA bila na tribinama.
    Ćiribuuu Ćiribaaaaa
  • Only you PFC

    28.03.2013 18:48
    Ko je slaninar taj ..... nije, jer slaninara i ..... bije! Toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport