Fudbaleri Vojvodine u derbiju kola gostuju Jagodini

Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu ekipi Jagodine u okviru 20. kola Superlige.
Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu ekipi Jagodine u okviru 20. kola Superlige.

Novosađani su u prolećnom delu prvenstva zabeležili tri pobede i remi, a taj niz će pokušati da nastave i u ovom meču. Desni polušpic Vojvodine, Enver Alivodić koji je propustio prošli meč zbog suspenzije, kaže da je ekipa spremna i da će pokušati da osvoje sva tri boda na predstojećoj utakmici.

Jagodina je jesenji deo sezone završila na trećem mestu, ali je od nastavka sezone zabeležila dva poraza i po jednu pobedu i remi, zbog čega su pali jednu poziciju niže na tabeli. Napadač domaćina, Dejan Đenić rekao je da ih očekuje težak meč jer je Vojvodina ekipa koja prima malo golova, zbog čega je u prethodnim mečevima rezultat bio na njihovoj strani.

Novosađani u ovaj meč ulaze kao trećeplasirana ekipa sa 38 bodova, koliko ima i Crvena zvezda, dok je na vrhu tabele Partizan sa 49 bodova. Derbi meč 20. kola počinje u 19 časova.

  • Huncut

    29.03.2013 18:39
    Veoma tesko gostovanje, pa neka je sa srecom...:)
  • Slaninar pravi

    29.03.2013 14:20
    @Torrente, @Boolewar
    Hvala :) U inostranstvu sam, a ovde nema Arene :)
  • boolewar

    29.03.2013 13:18
    @Slaninar Pravi
    probaj na http://www.balkansport.info/ ili http://www.utakmica.rs/.
    Bice na jednom sigurno, verovatno na oba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport