Novosađani deklasirali Slobodu

Košarkaši Vojvodine zabeležili su i drugu pobedu u Superligi pobedivši lakše nego što su očekivalo ekipu Slobode sa 91:65.

Košarkaši Vojvodine zabeležili su i drugu pobedu u Superligi pobedivši lakše nego što su očekivalo ekipu Slobode sa 91:65.

Pred oko 250 gledalaca u hali na Slanoj bari, Radovan Marković je ubacio 14, Marojević i Boltić po 13, a Zeković 12 poena. S druge strane, kod gostiju je najbolji bio Obrenović sa 19 koševa.

Sem kratkog početnog vođstva gostiju, Novosađani su dominirali tokom celog susreta. Već na poluvremenu bilo je 15 razlike, a krajem treće četvrtine i 25 koševa prednosti, što je bilo nedostižno za demoralisane Užičane.

Vojvodini je ovo bila treća pobeda u tri odigrana susreta sa Slobodom ove sezone, a u narednom kolu gostovaće Partizanu. Taj meč na programu je u subotu od 17h.

Trenutno po dve pobede imaju Vojvodina i Radnički, a nakon večitog derbija znaće se i koji je treći tim sa stoprocentnim učinkom na startu ovog takmičenja.

  • Jelena

    04.04.2013 11:45
    deklasirali?
    ja sam mislila da se na srpskom kaže: deplasirati ?!
  • Preduzetnik

    04.04.2013 08:05
    Samo napred
    Do jadranske lige!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport