Voša protiv Jagodine u finalu Kupa

Fudbaleri Vojvodine izborili su finale Kupa Srbije, remijem sa OFK Beograd na Karaburmi - 1:1 i prethodnom pobedom od 1:0.
Fudbaleri Vojvodine izborili su finale Kupa Srbije, remijem sa OFK Beograd na Karaburmi - 1:1 i prethodnom pobedom od 1:0.

Od 2006. godine, Vojvodina je tri puta igrala u finalima nacionalnog kupa. Sada će igrati četvrti put (prethodna tri su bila 2007, 2010. i 2011. godine).

Strelac za Vojvodinu bio je Nemanja Radoja u 61. minutu, dok je za OFK Beograd bio Miloš Mijić u 54. minutu. Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da je najvažnije da je njegov tim prošao u finale.

"Najvažnije je da smo prošli u finale. Znali smo da su opasniji u Beogradu nego u Novom Sadu, računajući i onu utakmicu kad su nas pobedili u prvenstvu. Nekada smo im i previše prepuštali inicijativu, ali znali smo da možemo da postignemo gol i to smo i učinili", rekao je Vignjević.

Fudbaleri Jagodine ubedljivo su savladali Javor sa 4:1 (3:1) i time postali drugi finalista Kupa.

Finale se igra 8. maja na stadionu Partizana.

  • Čekićar

    18.04.2013 07:47
    ccc...
    Borba titana- Palma vs KanKan.
  • Jovo

    18.04.2013 07:29
    A di su sada oni sto vole da komentarisu kako treba da se zove stadion?
    SVAKA CAST MOMCI!
    NOVI SAD je ponosan na Vas.
    SVI U bEOGRAD 8. maja!
  • H.bo vas ATP-načelnik

    18.04.2013 06:52
    Klub se zamo zove "Vojvodina"
    E, firmaši, kad osvojimo Kup, nemojte zaboraviti da skandirate da je Kosovo Srbija, da treba ubiti ove i one, inače će neko pomisliti da ste manji nacoši od Delija i Grobara. A niste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport