RK Vojvodina grabi ka tituli, ubedljiva pobeda u Lazarevcu

Rukometaši Vojvodine napravili su još jedan veliki korak ka tituli pošto su večeras u Lazarevcu savladali Kolubaru sa 43:35.

Rukometaši Vojvodine napravili su još jedan veliki korak ka tituli pošto su večeras u Lazarevcu savladali Kolubaru sa 43:35.

Goste su predvodili Stojanović sa 10 i Pušica sa 9 golova, dok je kod domaćih najefikasniji bio Pilipović sa 14 pogodaka.

Ako u preostala dva kola zabeleže pobede Novosađani će osvojiti svoju drugu titulu u 64 godine dugoj istoriji kluba.

Te pobede Vojvodina će pokušati da ostvari protiv Radničkog na svom parketu i potom u poslednjem kolu u Nišu protiv Železničara koji se grčevito bori za opstanak.

Partizan, koji sa Vojvodinom deli prvo mesto sa 44 osvojena boda, večeras je na Banjici dobio Jugović 30:28 pa će Kaćani morati da se potrude u preostala dva kola kako bi osigurali opstanak. Oni će u narednom kolu gostovati Metaloplastici, a u poslednjem će dočekati Rudar.

  • FKVNS

    28.04.2013 23:10
    Joj što volem Vošu...
    E ljudi moji svaka vama čast, stvarno ste ponos Novog Sada i Vojvodine. Izdržite još malo pa da slavimo vašu titulu u rukometu a i kup bi mogli da im maznete pa da onako zajedno sa fudbalerima kad osvoje kup slavimo na trgu i malo natrljamo noseve ovim lokalnim izdajicama roda svoga što navijaju za one veštačke, komunističke, plaćeničke, udbaško vojne tvorevine. Rukometaši svim srcem smo uz vas, vole vas vaši sugrađani pravi novosađani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport