Vojvodina izgubila u Pioniru u poslednjim sekundama

Košarkaši Vojvodine izubili su večeras gotovo dobijenu utakmicu protiv Crvene zvezde u Pioniru sa 86:85. 

Košarkaši Vojvodine izubili su večeras gotovo dobijenu utakmicu protiv Crvene zvezde u Pioniru sa 86:85.

Oko 2.000 gledalaca gledalo je odličan i uzbudljiv meč u kojem s činilo da domaćin još nije preboleo poraz  od Partizana u finalu Jadranske lige, ali ih je fenomenalni kapiten Igor Rakočević na kraju doveo do pobede.

Novosađani su odlično počeli, u 13. minutu su već imali deset poena razlike, ali su Beograđani uspeli da se saberu i do kraja poluvremena poravnaju rezultat. Međutim, u nastavku je ekipa Siniše Matića ponovo pojačala tempo i u poslednju četvrtinu opet ušla s deset poena viška što ipak nije bilo dovoljno za mirnu završnicu.

Zvezda je u poslednja tri minuta uspela serijom od 7:0 da se primakne na samo poen zaostatka. Posle jednog od poslednjih napada Vojvodine, Stefan Stojačić promašuje jedno slobodno bacanje, da bi u kontri Simonović pogodio za tri poena i doneo prednost Zvezdi. U poslednjem napadu Kalinić nije uspeo da ubaci za pobedu, koja bi svakako bila zaslužena.

U Zvezdi je nezaustavljiv bio kapiten Igor Rakočević sa 33 postignuta poena, uz njega je dobar bio Katić sa 17. Kod Novosađana su nabolji bili Zeković sa 21 i Kalinić sa 20 poena.

U ostalim susretima 7. kola Radnički - Partizan 81:78 i Mega vizura - Sloboda 100:62. Još igraju Konstantin i Metalac. Tabela: Partizan i Mega 6/1, Zvezda i Vojvodina 4/3, Radnički 3/4,....

U narednom kolu Vojvodina u subotu gostuje Metalcu.

  • Ljubinkina mama

    01.05.2013 23:23
    Ja sam pekla rucak i gledala onako ovlas nije da nije bilo a u 13 minutu bas ono sto se kaze mal sad nisam kazla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport