Vulićević za minimalac protiv Rada

Pred najvažniju utakmicu sezone, finale kupa, fudbaleri Vojvodine zabeležili su još jednu pobedu savladavši večeras na Karađorđu ekipu Rada sa 1:0.

Pred najvažniju utakmicu sezone, finale kupa, fudbaleri Vojvodine zabeležili su još jednu pobedu savladavši večeras na Karađorđu ekipu Rada sa 1:0.

Strelac pobedonosnog gola bio je kapiten Miroslav Vulićević u 81. minutu.

Novosađani sada sve snage usmeravaju na predstojeći duel sa Jagodinom 8. maja u Beogradu i pokušaj osvajanja prvog kupa u klupskoj istoriji što bi bio veliki uspeh pred obeležavanje stogodišnjice postojanja naredne godine.

Partizan je večeras savladao niški Radnički 3:1 i zadržao dva boda prednosti u odnosu na Zvezdu koja je slavila u Jagodini sa 3:2. Novog šampiona države mogao bi da odluči njihov međusobni duel koji se igra 18. maja.

OFK Beograd je danas pobedio Radnički iz Kragujevca 1:0 i goste za još jedan korak približio ispadanju iz lige. Sutra igraju BSK - Spartak, Donji Srem - Smederevo, Hajduk - Javor i Sloboda - Novi Pazar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport