Vojvodina korak do titule, Jugović korak do ispadanja

Još jedna pobeda deli rukometaše Vojvodine od titule, druge u istoriji kluba.

Još jedna pobeda deli rukometaše Vojvodine od titule, druge u istoriji kluba.

Večeras su u hali na Slanoj bari novosadski crveno-beli savladali Radnički iz Kragujevca sa 31:25 (14:13) i kolo pre kraja ostali poravnati sa Partizanom koji je slavio u Crvenki 31:28. Barišić sa 7, te Marjanac i Jošić sa 5 golova su bili najefikasniji u domaćem timu, kod gostiju se istakao Bosić sa 7 pogodaka.

Dva tima na čelu tabele imaju po 46 bodova, ali je Vojvodina bolja u međusobnim susretima što je presudno kod konačnog plasmana. U poslednjem kolu ekipa Momira Rnića gostuje 11. maja niškom Železničaru koji se bori za opstanak sa ekipama Jugovića i Zvezde.

Kaćani su večeras izgubili u Šapcu od Metaloplastike 28:26 i pali na pretposlednje mesto pošto je i Zvezda osvojila dva boda u duelu sa Napretkom.

Ako Vojvodina u poslednjem kolu slavi u Nišu, a mora ukoliko želi da osvoji titulu, onda Jugović takođe mora na svom parketu da savlada Rudar koji se bori za izlazak na međunarodnu scenu pa bi u konačnom plasmanu imao isti broj bodova kao i Železničar, ali bolji međusobni skor.

Za sedam dana znaće se epilog. (S. Krajnović)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport