FK Vojvodina kažnjena sa milion dinara

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Vojvodinu sa milion dinara zbog incidenata na meču sa Slobodom koji je odigran 13. aprila u Novom Sadu.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Vojvodinu sa milion dinara zbog incidenata na meču sa Slobodom koji je odigran 13. aprila u Novom Sadu.

"Članovi Disciplinske komisije su saslušali trenera Slobode Ljubišu Stamenkovića, koji je i ovom prilikom izjavio da nije bilo fizičkog kontakta i napada na njega po završetku utakmice na stadionu 'Karađorđe'", piše u saopštenju. "Međutim, delegat meča Nenad Nikolić je i tokom saslušanja pred članovima Disciplinske komisije ponovio izrečeno u prvom izveštaju, a reč je o tome da je Stamenković 'ovlaš udaren otvorenom šakom u predelu potiljka'", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je prihvaćen stav službenih lica FS Srbije i da je na osnovu toga izrečena disciplinska mera kažnjavanja Vojvodine sa milion dinara.

Novi Pazar će u narednom kolu Superlige, u nedelju, dočekati Vojvodinu bez prisustva gledalaca. Disciplinska komisija kaznila je Novi Pazar sa jednom utakmicom igranja bez prisustva publike i novčanom kaznom od 500.000 dinara zbog incidenata na meču protiv Partizana.

Sa 350.000 dinara je kažnjen i Partizan zbog neprimerenog ponašanja svojih igrača.

  • Steva

    10.05.2013 10:18
    Vojvodina je odavno kažnjena,mnogo teže od tih milion dinara!
  • јо

    10.05.2013 09:30
    .
    Какав је Толе кад треба да се клепа,а?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport