Fudbaleri Vojvodine se izvinili navijačima

Fudbaleri Vojvodine su uputili javno izvinjenje navijačima zbog, kako navode, sramote koje su priredili na stadionu Partizana u finalu Kupa Srbije protiv Jagodine.
Fudbaleri Vojvodine su uputili javno izvinjenje navijačima zbog, kako navode, sramote koje su priredili na stadionu Partizana u finalu Kupa Srbije protiv Jagodine.

"Stara dama" je izgubila i šesto finale nacionalnog kupa, a igrači ne nude nikakvo opravdanje za svoju igru.

Pismo je usledilo nekoliko sati pošto je predsednik kluba Ratko Butorović bez kritikovao igru protiv Jagodine, optužujući igrače da su obrukali dres.

Pismo fudbalera Vojvodine prenosimo u celosti.

"Sramota…

Suviše je blaga ova reč za ono što smo uradili 8. maja na stadionu Partizana. Osramotili smo klub, dres, grb i armiju vas vernih navijača Vojvodine koji ste došli da nas bodrite. Objašnjenja za ovu bruku nemamo i bilo bi tužno, ružno i deplasirano da tražimo bilo kakva opravdanja jer ona ne postoje.

Prokockali smo vaše poverenje i poverenje ljudi iz kluba koji su se svim silama trudili i uspeli da nam obezbede uslove kakve niko u Srbiji nema, da animiraju i dovedu 11.000 navijača iz svih delova Vojvodine i naprave atmosferu dostojnu najvećih evropskih klubova.

Za poraz smo isključivi krivci mi, igrači i niko drugi. Još jednom je trofej kupa i nedosanjani san generacija Vojvodine otišao u vetar samo zbog nas. Ispraviti grešku, nažalost, ne možemo i taj će nas usud pratiti do kraja života.

Mnoge od nas će ovaj izgubljeni kup koštati boljih karijera, povoljnijih transfera, ali to smo i zaslužili. Vi, navijači Vojvodine, niste zaslužili bruku koju smo vam priredili i zbog toga vam ovim putem upućujemo javno izvinjenje.
Ako ga i ne prihvatite, razumećemo to. Na tako nešto imate potpuno pravo.

Igrači FK Vojvodina"

  • Novonasađen

    12.05.2013 07:11
    Evo,obećavamo,da će mo poobediti Vojvodinu iz Bačkog Gradišta,najmanje sa 1:0,i to na našem stadionu!
  • 12.05.2013 04:20
    Zašto je sramota
    Zašto je sramota izgubiti utakmicu?, sasvim je normalno nekad pobediti, nekad izgubiti... nema toga na svetu koji uvek samo pobeđuje, ili samo gubi. I to je dobro.
  • 11.05.2013 22:38
    Ovo me nešto ne interesuje. Još jednom pitam: kada će navijači biti kažnjeni za upotrebu eksplozivnih sredstava i bacanje baklji po bulevaru pred polazak?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport