Košarkaši Vojvodine favoriti na gostovanju u Nišu

Košarkaši Vojvodine gostovaće u 11. kolu Superlige Srbije ekipi Konstantina u Nišu.
Košarkaši Vojvodine gostovaće u 11. kolu Superlige Srbije ekipi Konstantina u Nišu.

Trener ekipe iz Novog Sada Siniša Matić, smatra da njegovi igrači nemaju pravo na grešku, budući da su do kraja prvenstva ostala samo četiri kola.

"Svaki kiks na kraju prvenstva se skupo plaća. Naša situacija na tabeli je dobra, budući da smo tokom prvih 10 odigranih kola smo bili u prve četiri ekipe i nadam se da ćemo to zadržati do kraja", rekao je Matić.

Novosađani su u prvom meču protiv Konstantina ubedljivo slavili rezultatom 73:52, pa će tako i u ovom meču biti favoriti. Vojvodina se nakon 10 odigranih kola nalazi na četvrtom mestu na tabeli Superlige sa 15 bodova, dok je Konstantin na začelju sa 11.

Novosađanima su bodovi sa ovog susreta neophodni u borbi za regionalnu ligu. Utakmica je na programu večeras u 20 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport