Neporažene Vojvode u nedelju dočekuju Imperatore

Novosadske Vojvode u nedelju dočekuju niške Imperatore u 5. kolu Superlige.

 

Novosadske Vojvode u nedelju dočekuju niške Imperatore u 5. kolu Superlige.

Vojvode su trenutno neporažene i dele prvo mesto na tabeli sa beogradskim Vukovima, dok je ekipa iz Niša na četvrtom mestu sa polovičnim učinkom u dosadašnjem toku prvenstva.

Vejn Džonson, kornerbek: "Putovali smo na tri poslednje utakmice i izvojevali pobede. Prednost domaćeg terena nam daje veliku priliku za još jednom pobedom na putu ka ciljevima koje smo sebi postavili. Niš je protivnik koji se nikako ne sme potceniti, ali je na nama da zaustavimo protivnika i još jednom pokažemo da smo ozbiljan tim".

Djukse će predvoditi sjajni kvoterbek Rastko Jokić, koji je ujedno i jedan od top 10 poentera u Superligi ove godine, zajedno sa jednim od dva pojačanja iz Amerike, trkačem, Krisom Blantonom.

Utakmica će biti humanitarnog karaktera pošto će na stadionu biti postavljene kutije za dobrovoljne priloge posetilaca za novosadsko Svratište. Meč na stadionu FK Kabel počinje u 16h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport