Kad će rekonstrukcija "Karađorđa"?

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina zatražila je danas od gradonačelnika Novog Sada odgovor na pitanje kada će početi rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i saopštila da neće igrati evropske mečeve nigde drugde.
Uprava fudbalskog kluba Vojvodina zatražila je danas od gradonačelnika Novog Sada odgovor na pitanje kada će početi rekonstrukcija stadiona "Karađorđe" i saopštila da neće igrati evropske mečeve nigde drugde.

Vojvodina je zapretila da će tražiti da meč protiv Crvene zvezde igra bez publike, ako radovi na rekonstrukciji ne počnu sledeće nedelje.

"U ime FK Vojvodina, njenih mnogobrojnih navijača i građana Novog Sada, zahtevamo da nam do utorka zvanično i javno date odgovor na pitanje: kada će početi radovi na rekonstrukciji stadiona 'Karađorđe' i da li će oni biti okončani do prve utakmice kvalifikacija za Ligu Evropa", navodi se u današnjem saopštenju kluba.

Vojvodina je objavila da je od gradonačelnika Miloša Vučevića tražila da sazna kada će početi radovi da bi klub bio u skladu sa pravilima Uefe. "Obaveštavamo javnost i čelnike Novog Sada, na čelu s Vama, da Vojvodina neće igrati utakmice u evropskim takmičenjima nigde osim u svom gradu Novom Sadu i na stadionu 'Karađorđe'", navela je uprava.

Vojvodina u poslednjem kolu dočekuje Zvezdu. "Ako rekonstrukcija stadiona ne počne sledeće nedelje, obaveštavamo Vas da Vojvodina ne može na sebe preuzeti bezbednosne rizike organizacije, pa ćemo stoga u vidu protesta od nadležnih organa FSS-a zahtevati da se utakmica igra bez prisustva gledalaca", navodi se u saopštenju.

  • NOVOSADJANIN

    21.05.2013 06:23
    NIKAD JACA
    Ja sam Vojvodinas i Vojvodina nikad u zadnjih 30 godina nije bila jaca i organizovanija.Da podsetimo ostale,uadjene su dve tribine,zamenjeni reflektori,postavljen semafor,organizacija kluba na visokom novou,rekonstruisan Vujadin Boskov,otvorena prva akademija.Vojvodina ide velikim koracima napred i to bez icije pomoci!!!.Vidim da ovde mnogi pluju gospodina Butorovica,ako je on ovakav ili onakav to treba da utvrdi policija ili pravosudje a ne vi,nas predsednik je deklarisan kao kriminalac a pitam ja vas dali su vasi predsenici sveci(mislim na Zvezdu i Partizan)ne gospodo nisu!samo imaju lepa odela i kriju se pod drzavnom kapom.Ti isti su veci kriminalci jel pljackaju ceo narod.Vasi klubovi sede na grbaci ostatka Srbije jer ne placaju ni pekaru hleb,ali to se dozvoljava jel se kupuje nacionalni mir.U cetvrtu ligu,mrsss.
  • Andrija Šrek

    20.05.2013 16:22
    ??
    A di je taj "Karađorđe"?
  • STADION VOJVODINE

    19.05.2013 12:44
    Koga Karađorđe?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport