Vignjević: Sa Pinto nije korektan

Trener fudbalera Vojvodine, Nebojša Vignjević smatra da je nekorektno zvog navijača da trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto u nedelju na "Karađorđu" protiv Vojvodine izvede omladince.

Trener fudbalera Vojvodine, Nebojša Vignjević smatra da je nekorektno zvog navijača da trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto u nedelju na "Karađorđu" protiv Vojvodine izvede omladince.

Crvena zvezda će u Novom Sadu u poslednjem kolu Superlige nastupiti sa poletarcima. Sa Pinto je raspustio veći deo igrača i planira da šansu u derbiju, koji se igra za prestiž, pruži omladincima.

Vignjević smatra da potez Portugalca nije korektan prema navijačima. "Možda deci treba dati šansu, ali to je malo nekorektno prema navijačima oba kluba. Ne bi trebalo da se igra sa ugledom kluba. Međutim, svako ima svoje breme koje nosi i ne želim da ulazim u razloge iz kojih se Zvezda odlučila na taj potez", rekao je Vignjević.

Trener "lala" podsetio je da su Novosađani ove sezone forsirali nekoliko igrača iz omladinskog pogona i da su upravo sa njima u timu uspeli jesenas da pobede Zvezdu u Ljutice Bogdana. "Mi odavno forsiramo mlađe, ali ne na taj način", naglasio je Vignjević.

Utakmica u nedelju počinje u 17 sati.

  • Ćevara

    26.05.2013 08:35
    Da je sreće ...
    Da Bata šutne u dupe ovog Vignjevića a danas izvede "KOSANOVIĆEVU MLADOST" videli bi kako se igra savremeni fudbal i kako Zvezda dobija petardu.
    A za kaznu prvotimce staviti oko terena da skuplaju lopte i da gledaju kako se bori za boje svoga kluba!!!
    Ovako sve po starom, ker laje - vetar nosi...
  • 26.05.2013 08:28
    mile
    namazite Supicu rukavice lepkom da nebi bilo kukanja posle ;) Dolaze vam Zvezdina deca a ne oni manekeni ! Petarda u najavi :)
  • Distributer besplatnih karata

    26.05.2013 08:01
    @ Јо - а
    Jeste, korektno je. A tebi ako se ne sviđa - m*š u Beograd!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport