Zvezda pobedila Vojvodinu u Novom Sadu

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su drugo mesto pred plej-of pobedivši Vojvodinu u Novom Sadu sa 74:61 u poslednjem kolu Superlige.
Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su drugo mesto pred plej-of pobedivši Vojvodinu u Novom Sadu sa 74:61 u poslednjem kolu Superlige.

Ekipa Dejana Radonjića od prvog do poslednjeg minuta je vodila, a u nekoliko navrata je imala i 21 poen prednosti.

Sa današnjeg meča odsustvovao kapiten Igor Rakočević koji bi trebalo da bude spreman za prvi meč polufinala protiv Mega Vizure.

DeMarkus Nelson predvodio je Zvezdu sa 17 poena, koliko je dodao i Raško Katić, dok je Boris Savović dao 14 poena. Kod Vojvodine Zeković je ubacio 13, a Marojević 11 poena.

Nešto ranije košarkaši Partizana pobedili su Radnički sa 91:79 u derbiju poslednjeg kola Superlige Srbije.

Meč nije imao rezultatski značaj s obzirom da su ’crno-beli’ već obezbedili prvo mesto pred plej-of, u kom će se upravo sastati sa Vojvodinom.

  • novo naselje

    26.05.2013 13:22
    To nije prava KK Vojvodina, to su KK BFC i KK Beobanka u jednom! Dok se ovaj klub i onaj sto igra drugu ligu ne fuzionisu, nece biti clanovi SD Vojvodina, niti podrzani od strane navijaca...
  • Душан

    26.05.2013 10:34
    ККНС
    Хоће ли неко да објасни коме је у интересу да Војводина Србијагас није чланица спортског друштва? Зар не би било сјајно да имамо пуне трибине, поготово сад кад ова екипа игра АБА лигу?
  • 25.05.2013 20:52
    KKFMP pobedio KKNS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport