Voša u derbiju dočekuje Zvezdine omladince

Derbi meč 30. kola Jelen Super lige igra se u Novom Sadu, gde će Vojvodina ugostiti ekipu Crvene zvezde koja će igrati u podmlađenom sastavu.
Derbi meč 30. kola Jelen Super lige igra se u Novom Sadu, gde će Vojvodina ugostiti ekipu Crvene zvezde koja će igrati u podmlađenom sastavu.

Nakon izgubljenog derbija i izgubljene šanse da se uključi u borbu za titulom, trener Crvene zvezde odlučio je da u poslednjem kolu priliku pruži svojim mladim igračima.

Njegov kolega na klupi Vojvodine ističe da je Crvena zvezda, u ponom sastavu ili ne, svakako poseban motiv.

"Sezonu želimo da završimo pobedom protiv jednog atraktivnog rivala, bez obzira na sve njegove probleme. Znamo svi da navijači najviše pamte pobede protiv 'večitih' rivala i upravo to želimo da priuštimo našoj publici" rekao je Vignjević.

Gosti u Novi Sad stižu nakon dva vezana poraza, ipak Rikardo Sa Pintu očekuje da će mladi fudbaleri pokazati želju i motiv, da će odigrati jednu dobru utakmicu na oproštaju.

"Bez obzira što je prvenstvo rešeno i što susret sa Vojvodinom nema takmičarski značaj, očekujem dobru utakmicu. Igramo meč poslednjeg kola i želimo da pobedimo. Naš protivnik je dobar tim, koji iza sebe ima uspešnu sezonu i nalazi se na trećem mestu. Organizovani su i u svojim redovima imaju nekoliko vrlo kvalitetnih igrača" istakao je portugalski stručnjak.

Utakmica na 'Karađorđu' počinje u 17 sati.

  • 26.05.2013 12:00
    http://tv.utakmica.rs
    koristan sajt
  • nikola

    26.05.2013 11:38
    huncut
    Pa na stadionu?! :)
  • Huncut

    26.05.2013 10:44
    Korisnik sam SBB-a, pa samim tim nemam Arenu 1 na kojem se mec prenosi. Gde moze jos da se gleda tekma ? Hvala ! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport