Voša razbila Zvezdu 3:0

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su pobedili Crvenu zvezdu u poslednjem kolu Superlige Srbije rezultatom 3:0.
Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su pobedili Crvenu zvezdu u poslednjem kolu Superlige Srbije rezultatom 3:0.

Golove za domaćina na stadionu "Karađorđe" postigli su Oumaru u 43. minutu iz penala, Alivodić u 55, a konačan razultat postavio je Trajković u 73. minutu.

Novosađani su do vođstva došli nakon što je golman Beograđana Vesić u svom kaznenom prostoru oborio Abubakara Oumarua, koji je zatim iz jedanaesterca šutirao u njegov donji desni ugao. Uprkos tome što se bacio na pravu stranu, Zvezdin čuvar mreže nije uspreo da sačuva gol, pa je Vojvodina na poluvreme otišla sa minimalnom prednošću.

Prednost je udvostručio Alivodić preciznim udarcem pod prečku, nakon greške Grujića koji je nekoliko minuta kasnije zamenjen.

Konačnih 3:0 postavio je Trajković koji se najbolje snašao u gužvi u gostujućem šesnaestercu koja je nastala nakon jednog kornera. Lopta je prvo pogodila u ruku jednog fudbalera Crvene zvezde, nakon čega su igrači Vojvodine zatražili jedanaesterac, ali je sudija Đokić pustio da se akcija nastavi da bi Trajković svojim drugim ovosezonskim pogotkom doneo još jednu ubedljivu pobedu svom timu.

Vojvodina je tako sezonu završila na trećoj poziciji sa 61 osvojenim bodom. Drugoplasirana je Crvena zvezda sa 62, dok je osvajač titule, Partizan osvojio 73 boda.

Podsećamo, nakon izgubljenog derbija protiv Partizana tri kola pre kraja i izgubljene šanse da se uključi u borbu za titulom, trener Crvene zvezde odlučio je da u poslednjem kolu priliku pruži svojim mladim igračima, što je naišlo na osudu trenera Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine su i u poslednjem meču jesenjeg dela prvenstva slavili istim rezultatom na Marakani. Tada su strelci bili dva puta Oumaru i jedanput Stevanović.

U ostalim mečevima poslednjeg kola postignuti su sledeći rezultati:

Hajduk Kula 2 - 0 Novi Pazar    
Rad 3 - 1 Radnički Niš    
Javor Ivanjica 1 - 1 Radnički 1923    
Sloboda Užice 4 - 1 Smederevo
OFK Beograd 1 - 1 BSK Borča
Jagodina 2 - 0 Donji Srem
Partizan 5 - 0 Spartak Subotica

Iz lige su ispali BSK Borča i Smederevo.

  • Cpu

    27.05.2013 06:17
    Vojvodina je jedna stara dama. Prema damama morate imati postovanja. Sa Vojvodinom na Vi.
  • Sta se lozite

    27.05.2013 06:02
    Alo večito TREĆI!!!
    Sedam klinaca izašlo na teren a Vi odma iz mišijih rupa iskočili...ccc čudni su ti provincijalski komplexi...
  • Slaninar Zapad

    26.05.2013 21:52
    4 pobede zaredom
    PUNI BORANIJU!

    Pun slaninarski zapad, domaínska atmosfera.
    Dođite nam opet dragi gosti, izvukao vas je sudija da ne popijete petardu danas...


    NOVI SAD JE NAŠ!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport