Matić: Sportski je nadati se

Košarkaši Vojvodine i Partizana danas igraju drugu utakmicu polufinala plej-ofa.

Košarkaši Vojvodine i Partizana danas igraju drugu utakmicu polufinala plej-ofa.

Meč se igra od 21 sat u Sportskom centru "Slana bara". Partizan je pobedio u prvoj utakmici u Beogradu, rezultatom 79:54.

"I pored poraza imali smo periode dobre igre. Bili smo im blizu. Međutim, u prvom poluvremenu pobednika je odlučila njihova serija od 19:2, što je kasnije bilo nedostižno. Sa crno-belima nismo fizički mogli da se nosimo i posle velike prednosti rivala teško je bilo vratiti se u igru. Međutim, mi u večerašnjem duelu idemo na pobedu. Sportski je nadati se", rekao je trener Novosađana Siniša Matić.

U finale će se plasirati ekipa koja prva stigne do dve pobede.

U drugom polufinalnom duelu povela je Crvena zvezda koja je sinoć savladala ekipu Mega Vizure sa 78:61. Druga utakmica biće odigrana u petak.

  • 30.05.2013 14:38
    spens
    Mislio sam da odem do Spensa večeras, kad Slana Bara?! Mogao je Spens barem za playoff? koji je razlog ne igranja na Spensu?
  • Peđa

    30.05.2013 09:34
    KK Vojvodina
    Zbog čega KK Vojvodina ne igra svoje utakmice na Spensu?
    Pitam se gde će igrati ABA ligu sledeće sezone

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport