Bekovski par iz Rada stiže u Vojvodinu

Marko Nikolić, bivši trener Rada, a novi šef srtručnog štaba Vojvodine, "povukao" je sa sobom tandem fudbalera sa Banjice i očekuje se da oni uskoro potpišu za "staru damu".
Marko Nikolić, bivši trener Rada, a novi šef srtručnog štaba Vojvodine, "povukao" je sa sobom tandem fudbalera sa Banjice i očekuje se da oni uskoro potpišu za "staru damu".

Zajedno sa šefom, u Novi Sad, stižu Nikola Leković i Branislav Milošević, piše "Sportski žurnal". Bekovi bi u novom društvu trebalo da se pojave u ponedeljak, na prozivci pred start priprema za sezonu 2013/14.

Leković je stigao u Rad iz Bežanije 2010. godine i u međuvremenu postao jedan od najstandardnijih levih bekova u ligi. Nebojša Vignjević, koji je u tom periodu radio i u Radu i u Vojvodini, svojevremeno je za njega rekao da je "pravo čudo što mu nije stigla inostrana ponuda".

Milošević sa Banjice odlazi posle samo jedne sezone u klubu. On je prošlog avgusta, poslednjeg dana prelaznog roka, došao u Rad kako bi zamenio Aleksandra Pantića, koji je otišao u Crvenu zvezdu. Pre toga, Milošević je igrao za BSK Borču, a kao tinejdžer prošao je fudbalsku školu Partizana.

  • Ćevara

    18.06.2013 13:17
    Ok..
    Dajte nekog ko ume jako da šutne loptu !
  • Robi

    18.06.2013 05:50
    @Laki
    Vule nam odlazi, Paja već otišao (hvala Bogu), mali Nastić nije dovoljno iskusan da bude jedino rešenje za levog beka, a desnog beka ni nemamo... Znači da nam pored ovog treba još jedan desni bek... A sa napadačima smo uvek kuburili, stiže nam Fiero, ako stigne još neko, biće to OK... A treći možemo biti jedino ako Napredak, ili ne znam ko, napravi neko čudo... zvezda se sledeće godine bori za opstanak...
  • laki

    17.06.2013 16:33
    Šta nam treba?
    pa odbrana je i do sada dobro funkcionisala,a kad ce voša tri utakmice kod kuće zaredom dobiti? Još ako ode i Omar ne možete od onog bosanca sve očekivati ili će na svakoj trećoj dati gol.Ne dolazi zvezda svakog meseca pa da se nekom uvali 3 komada + poništeni gol.Angažujte makar balotelija sa slane bare.Inače opet treci -POTPISUJEM

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport