Kežman pomaže Balši Butoroviću na čelu Voše?

Balša Butorović, stariji sin nedavno preminulog predsednika Vojvodine Ratka Butorovića, najverovatnije će već u nedelju na tom mestu da nasledi svog oca.
Balša Butorović, stariji sin nedavno preminulog predsednika Vojvodine Ratka Butorovića, najverovatnije će već u nedelju na tom mestu da nasledi svog oca.

Skupština novosadskog kluba zakazana je sutra u 11 sati u fudbalskom centru "Vujadin Boškov", a tada bi trebalo da bude zvanično potvrđeno da će uz klub biti i Mateja Kežman. Za sada se ne zna da li bi Kežman imao neku konkretnu funkciju ili bi samo pomagao Butoroviću.

"Najverovatnije da neće, ali će uz klub svakako biti. On je ranije najavio da želi da ulaže u naš fudbal, a pošto to ne može u Partizanu, Vojvodina je najlogičniji izbor", rekao je izvor Novosti.

Prema istim izvorima, Kežman je još zimus razgovarao o tome sa pokojnim Butorovićem s kojim je bio u izuzetno dobrim odnosima. U Crnoj Gori je, navodno, dogovor postignut zimus i overen, i to ne samo sa Balšom, već i sa tamošnjim prijateljima njegovog oca za koje se tvrdi da su u Vojvodinu takođe ulagali novac.

Kežman, inače, zbog privatnih poslova boravi u Antaliji, a ni mlađi Butorović nije želeo opširnije da govori ni o ovom, ni o drugim mogućim raspletima u najstarijem srpskom superligašu. "Da, kandidat sam za predsednika kluba, ali konačnu odluku još nisam doneo", ponovio je Balša Butorović.

  • Realan vojvodinas

    23.06.2013 19:44
    Novosadjani pametno!!!
    Ne dajte se zavarati, vi koji pisete kako dajete pare negde, i placate racune od kojih se gradi stadion!
    Pa pare dajemo zvezdi i partizanu kad god platimo komunalije, struju, vodu, kupimo pivo, sok, sve nase pare idu u taj blizanacki projekt!
    Novosadjani, pametno, idemo na taj stadion zbog nase neizmerne ljubavi prema starom klubu, a ne zbog neke uprave, igraca, cistacica, oni su svi prolazni, mi smo tu uvek!
    Nazivate Firmase placenicima, oni su toliko dobrih i humanih stvari uradili u proslosti koje vi nikad necete hteti da uradite, nego cete zauvek sedeti za racunarom i piskarati komentare, toliko truda se ulaze, znoja, krvi, da bi ocuvali cast naseg NOVOG SADA I NASE VOJVODINE !!!
  • NS65

    23.06.2013 14:16
    Za Kimija
    Kimi, očigledno nisi shvatio šta sam hteo da kažem. Ne želim da te razuveravam, svako ima pravo da ono što pročita shvati na svoj način. Poenta je da dnevna politika, nacionalizam, homofobija, rasna netrpeljivost i slične stvari nemaju veze sa sportom, znači ni sa fudbalom. A, upravo se Vojvodina kao regija i FK Vojvodina kao najstariji klub isticala tolerancijom. Meni je lično, to što ti kažeš da mi smeta preselo '91.kada sam mobilisan. Čudno kako par metaka i šrapnela koji ti prozuje iznad glave mogu da te dovedu do preispitivanja nekih stavova, više nego hiljadu reči. Znači, ne stavljaj mi molim te u usta ono što nisam rekao ili svoju rečenicu započni sa : " Kako sam ja shvatio tebi smeta...." Pozdravljam te.
  • Kimi

    23.06.2013 11:38
    "Nepotrebno srbuju na utakmicama", evo sta tebi smeta. Srbovati treba uvek i na svakom mestu. Ako ti se to ne svidja nemoras dolaziti na stadion. Pa nece valjda na madjarizuju u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport