Vulićević: "Ostajem u Vojvodini"

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević izjavio je da ovog leta neće napuštati Novi Sad, iako se proteklih dana po medijima provlačilo da će preći u Partizan.
Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević izjavio je da ovog leta neće napuštati Novi Sad, iako se proteklih dana po medijima provlačilo da će preći u Partizan.

"Počastvovan sam što trener Partizana Rašović ima lepo mišljenje o meni, ali što se tiče natpisa u novinama, oni zaista nemaju veze sa stvarnošću i plod su mašte i konstrukcija. Vojvodina i Partizan su proveli jedno vreme u hotelu Palisad pa je sasvim normalno da se viđamo svaki dan, porazgovaramo, našalimo se. Mi smo privatno drugari, a na terenu ljuti protivnici", kaže Vulićević.

Prema njegovim rečima, do zabune oko njegove budućnosti došlo je kada se u istom hotelu našalio sa novinarima.

"U jednom trenutku, dok sam bio u razgovoru sa sportskim direktorom Drakulićem, pored nas je bila grupa igrača Partizana okružena nekim ljudima za koje su mi kasnije rekli da su valjda novinari. Našalio sam se i rekao da sam sad najbliži Partizanu jer smo u istom hotelu, a oni su od toga napravili čitavu predstavu", priča Vulićevići dodaje:

"Ne ljutim se na njih jer rade svoj posao kako misle da treba i kako najbolje znaju. Želim samo zbog navijača Vojvodine da još jedan put podvučem – Miroslav Vulićević neće preći u Partizan. Iz Vojvodine samo u inostranstvo", zaključuje kapiten "stare dame".

  • Novonasađen

    23.06.2013 05:32
    Znači,ti gasiš svetlo,na kraju balade!
  • slaninar

    22.06.2013 19:47
    @Vosa
    "ostajem u Vojvodini,reko gazda Brano".
  • djolee

    22.06.2013 18:59
    Glavni G--d
    SVAKA ČAST! To se zove poštovanje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport