Nikolić: "Možemo da pobedimo Hibernijans"

Fudbaleri Vojvodine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv Hinernijansa sa Malte, odlučeno je žrebom danas u Nionu.
Fudbaleri Vojvodine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv Hinernijansa sa Malte, odlučeno je žrebom danas u Nionu.

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da bi njegovi fudbaleri trebalo da prođu Hibernijans sa Malte, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Novosađani će u prvom meču 4. jula biti gosti, dok je revanš na programu sedam dana kasnije na stadionu Karađorđe.

"Žreb je bio korektan za nas, dobili smo predstavnika Malte, a mogli smo neke nezgodnije ekipe. Trebalo bi da ih prođemo, ali za to postoje uslovi, kao što su puna mobilizacija svih u klubu, maksimalna ozbiljnost i disciplina svih igrača", rekao je Nikolić agenciji Beta.

On je istakao da njegova ekipa nema pravo na grešku. "Pripremićemo se kao da igramo sa nekom top evropskom ekipom, jer popravnog ispita nema, kao ni prava na grešku. Prava na alibi i bilo kakvu vrstu izgovora nemamo", naveo je Nikolić.

Ukoliko prođu Maltežane, "crveno-beli" će izaći na megdan pobedniku iz duela crnogorskog Čelika i mađarskog Honveda.

Žreb je Crvenu zvezdu spojio sa pobednikom duela IBV (Island) - HB Toršavn (Farska Ostrva), dok će Jagodina imati najtežeg rivala od naših predstavnika - Rubin iz Kazanja.

Podsetimo, Rubin je prošle sezone igrao u grupnoj fazi Lige Evrope sa Partizanom, a potom je stigao do četvrtfinala gde je ispao od Čelsija (3:1 za Čelsi u Londonu, 3:2 za Rubin u Moskvi).

  • Novonasađen

    25.06.2013 06:14
    Možemo,al dal čemo?
  • Huncut

    24.06.2013 18:32
    Mozemo dalje, idemo Vosa...
  • novo naselje

    24.06.2013 17:24
    Prvo da prodju ove maltezane, pa onda da pravimo invaziju na Budimpestu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport