Kežman u upravnom odboru Vojvodine

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Mateja Kežman postaće član Upravnog odbora FK "Vojvodina", dogovoreno je na jučerašnjem sastanku u hotelu "Park".
Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Mateja Kežman postaće član Upravnog odbora FK "Vojvodina", dogovoreno je na jučerašnjem sastanku u hotelu "Park".

Kako za 021 kaže generalni sekretar novosadskog kluba Radislav Rabrenović, Kežman će zvanično biti imenovan na narednoj sednici koja bi trebalo da se održi pre odlaska ekipe na Maltu, početkom jula.

"Upravni odbor će na predstojećoj sednici ozvaničiti ovu odluku i nakon toga će biti poznato koja će biti njegova tačna zaduženja", rekao je Rabrenović.

Kako kaže novi predsednik kluba Balša Butorović, Kežman će pored mesta u upravnom odboru zauzeti i poziciju njegovog savetnika. "Kežman je imao sjajnu saradnju sa mojim pokojnim ocem. Želeo sam da se ta saradnja proširi i definitivno smo dogovorili da Kežman dobije funkciju u našem klubu. Uveren sam da će nam znanje i veze koje je stekao u Evropi pomoći da postanemo još bolji. Prvi zadatak pred nama je da eliminišemo Hibernijans", poručio je Butorović.

Mateja Kežman je već startovao sa poslom, a u četvrtak će zajedno sa predsednikom kluba posetiti ekipu, koja se priprema na Zlatiboru.

"Sve ćemo učiniti da Vojvodina u narednoj sezoni zabeleži još veće uspehe. U pregovorima smo sa nekoliko klubova, koji su pokazali interesovanje za Abubakara, Vulićevića i Trajkovića. Svojim igrama zaslužili su da probaju da zarade veći novac, ali i da na njima zaradi Vojvodina. No, ukoliko ne bude pravih ponuda iz inostranstva oni ostaju u Vojvodini. Nama su trenutno prioritet dovođenje golmana, štopera i napadača, koji bi pojačali konkurenciju", rekao je Kežman.

Fudbaleri Vojvodine će u prvom pretkolu kvalifikacija za Ligu Evrope putovati na Maltu gde će im protivnik biti ekipa Hiberniansa. Ove dve ekipe već su se sastajale u istom takmičenju pre 6 godina i tada su Novosađani lako preskočili Maltežane i kvalifikovali se u naredno kolo. Prva utakmica se igra na Malti 4. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Novom Sadu. (V. K.)

  • Anonymous

    26.06.2013 14:47
    Već čujem skandiranje: "Ke-žo odla-zi!!!"
  • NS

    26.06.2013 13:47
    E ljudi moji...
    Ovo je toliko zalosno,toliko providno...
  • cokotalo

    26.06.2013 12:21
    ggg
    Hocete promenu naziva stadiona...EVO RESENJAAAA ! Nek se zove CRNAGORATREJD !!! E moji Novosadjani,sta docekaste. A vi i dalje cutite...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport