Vojvodina brani prednost sa "Karađorđa"

Fudbaleri Vojvodine sastaće se večeras u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Honvedom u Budimpešti, gde će pokušati da sačuvaju prednost od dva gola iz prvog meča.
Fudbaleri Vojvodine sastaće se večeras u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Honvedom u Budimpešti, gde će pokušati da sačuvaju prednost od dva gola iz prvog meča.

Trener novosadske ekipe Marko Nikolić izjavio je da će njegov tim imati težak zadatak u predstojećem meču, ali da bez obzira na to u Budimpešti idu na pobedu.

"Prepoznajem kod momaka jednu ogromnu želju da se potvrde i da pokažu jednu ozbiljnost i u revanš meču. Svi žarko želimo taj prolaz, da omogućimo šest utakmica u Evropi navijačima Vojvodine u ovoj sezoni i da jednostavno otvorimo sezonu na jedan pravi način kao što smo to krenuli sa tri vezane pobede", rekao je Nikolić.

Trener Vojvodine je rekao da u Budimpešti računa na iste igrače na koje je računao i u prvom meču, ali da je nastup Abubakara Oumarua neizvestan zbog povrede koja ga muči već duže vreme.

Jedan od najiskusnijih u redovima Vojvodine Branislav Trajković slaže se da Vojvodinu očekuje težak posao, ali naglašava da je prednost koju Novosađani nose iz prvog meča prilično velika i daje im sigurnost.

"Honved je zaista kvalitetna ekipa, ali smo mi u prvoj utakmici pokazali da smo bolji. Međutim, to ništa neće značiti u revanšu, ukoliko ne pružimo sto odsto svojih mogućnosti", rekao je Trajković istakavši da je želja igrača da se plasiraju u treće kolo ogromna.

Podsetimo, fudbaleri Vojvodine slavili su u prvom meču odigranom na stadionu "Karađorđe" prošlog četvrtka rezultatom 2:0. Prvi strelac na meču bio je Trajković u 19. minutu, a na konačnih 2:0 povisio je sa bele tačke Vranješ u 71.

Utakmica u Budimpešti počinje u 20:30 časova. TV prenos je na RTV.

  • Čekićar

    25.07.2013 10:00
    ccc...
    Biće teško- biće 0-3!
  • one and only

    25.07.2013 08:50
    Napred Vosa
    Samo hrabro i napadacki za prolaz u sledecu rundu!
  • Sedam

    25.07.2013 08:34
    Pokažite da vredite ! Srećno !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.