Sreća prati hrabre, Vojvodina dobila Šerif

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv moldavskog šampiona Šerifa u baražu za Ligu Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv moldavskog šampiona Šerifa u baražu za Ligu Evrope, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Prvi susret igraće se 22. avgusta na Karađorđu, a revanš 29. avgusta u Tiraspolju. Novosađani su imali sreće na žrebu jer su izbegli Fiorentinu, Sent Etjen, Rubin i Trabzon.

Drugi predstavnik Srbije u ovom takmičenju, beogradski Partizan dobio je za protivnika švajcarski Tun. Crno-beli će u prvoj utakmici takođe biti domaćini.

Pobednici dvomeča takmičenje nastavljaju po grupama, a prvi mečevi u grupnoj fazi zakazani su za 19. septembar.

Podsetimo, Vojvodina je u prethodnih šest kvalifikacionih susreta zabeležila pet pobeda i jedan remi (Hibernijans 4:1 i 3:2, Honved 2:0 i 3:1, Bursa 2:2 i 3:0), dok je Partizan eliminisan iz kvalifikacija za LŠ, a u četiri odigrana susreta imao je dva remija i dva poraza (Širak 1:1 i 0:0, Ludogorec 1:2 i 0:1).

  • Lala

    10.08.2013 05:47
    Idemo dalje...
    Dokle više Vojvodina imala sreće, Evropa je pogledala itd., a sa druge strane Partizan i Zvezda nemaju sreće, nikako da im krene...Ja bih voleo da su svi naši klubovi prošli i da ih gledamo u Evropi, ali mi smeta guranje FK Vojvodina u zapećak i veličanje klubova koji nisu ništa pokazali, i koji se stalno pozivaju na 1991.i osvajanje kupa...Činjenica je da je Voša pokazala najviše, da igraju srcem i da se bore za svaki cm terena i svaki minut utakmice. Ajmo majstori do kraja pokažite kako se igra.
  • Roki

    09.08.2013 23:06
    Opet seruckas Anonimuse ;)
  • Boki NS

    09.08.2013 21:19
    Za Vošu...
    Ćiribu-ćiriba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.