Turnir u sećanje na Nemanju i Nenada na Spensu

Treći memorijalni košarkaški turnir "Nenad i Nemanja" održava se danas i sutra na Spensu.
Treći memorijalni košarkaški turnir "Nenad i Nemanja" održava se danas i sutra na Spensu.

Turnir se igra u čast tragično stradalih Nenada Grozdanića i Nemanje Danilović, igrača i trenera nekadašnjeg KK Novi Sad.

Danas se od 18 sati u maloj sali sastaju novosadska Meridijana i Železničar iz Inđije, a dva sata kasnije igraju Vojvodina i Građanski iz Bijeljine. Utakmica za treće mesto i finale se igraju u subotu u velikoj sali s početkom u 16, odnosno 18 časova.

Najboljem igraču turnira dodeliće se trofej Nenada Grozdanića, a najboljem treneru trofej Nemanje Danilovića.

Podsetimo, Grozdanić (20) i Danilović (39) su stradali u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Lapova marta 2010. godine, po povratku sa utakmice u Kruševcu između Napretka i Novog Sada. Od posledica povreda Nenad je preminuo 13. aprila, a Nemanja 1. oktobra. Mladi košarkaš je bio student prava i sin jedinac, dok je Nemanja iz sebe ostavio suprugu i dvoje male dece. (S.K.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.