Vojvodina pobedom juri drugo mesto

Fudbaleri Vojvodine igraju danas od 18 časova u Nišu, protiv Radničkog u zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije.  
Fudbaleri Vojvodine igraju danas od 18 časova u Nišu, protiv Radničkog u zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije.

Novosađani, koji su četvrtoplasirani na tabeli Superlige, u ovaj duel ulaze posle odlične igre i pobede od 2:1, protiv Partizana u Novom Sadu, pa će novim trijumfom tražiti šansu da dođu do drugog mesta na tabeli.

S druge strane, Radnički iz Niša, trenutno zauzima peto mesto na tabeli, sa bodom manje od Vojvodine. Nišlije odlično igraju na svom terenu, u četiri utakmice do sada zabeležili su tri pobede i jedan remi uz gol razliku 6:0.

Trener Novosađana, Marko Nikolić, očekuje težak meč protiv najiskusnije ekipe domaće lige, i nada se da će pobeda protiv Partizana u nedeljnom derbiju, dobiti potvrdu posle pobede u Nišu.

"Nisu se slegli utisci sa prvog derbija, a već je na redu drugi. Radnički je daleko najiskusnija ekipa u našoj ligi, predvođena iskusnim trenerom, koju na domaćem terenu nosi dobra podrška sa tribina. Očekujemo sličnu utakmicu kao protiv Partizana, i neće nam biti nimalo lako. Ipak naša pobeda u derbiju protiv Partizana, dobiće na potvrdi samo ukoliko pobedimo i Radnički. Idemo dobrim putem, i učinićemo sve da tako i ostane posle utakmice u Nišu", rekao je Nikolić.

Protimac Vojvodine, Nikola Leković uveren je da motivisanost i želja neće da izostanu protiv Radničkog.

"Znamo da nas očekije iskusna ekipa u Nišu. Mi smo od utakmice u Kraljevu krenuli jedan korak napred, potom pobedili Partizan, i dodatno dobili na samopouzdanju . Teren, zbog kiše koja pada nekoliko dana, neće biti u idealnom stanju, ali očekujem da motivisanost i želja budu na istom nivou kao protiv Partizana, i da ostvarimo dobar rezultat", istakao je Leković.

Meč između Radničkog i Vojvodine, na programu je od 18 časova na stadionu "Čair". (N. M.)

  • Nik

    02.10.2013 13:49
    sramota
    nema prenosa
  • Saljivdzija

    02.10.2013 06:58
    Prenos
    Da li ima i gde prenos utakmice?
  • ALUMNI

    02.10.2013 06:57
    BIĆE TEŠKO
    BIĆE 0 : 2.............. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.