Remi fudbalera Vojvodine i Radničkog u Nišu

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Radničkog u Nišu, u meču zaostalog 6. kola Superlige Srbije, a rezultat je bio 1:1.

 

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Radničkog u Nišu, u meču zaostalog 6. kola Superlige Srbije, a rezultat je bio 1:1.

Vojvodina je u meč ušla sa dva napadača, Škuletićem i Kaluđerovićem, u želji da što pre postigne gol, ali je ipak Radnički prvi došao u vođstvo. Ekipa koju sa klupe predvodi, bivši trener Vojvodine, Dragoljub Bekvalac, povela je u 21. minutu, kada je Kolarević pogodio sa penala. U finišu prvog poluvremena Voša je imala idealnu priliku da sa penala izravna rezultat, ali je golman Kesić odbranio šut Stojana Vranješa.

Već na poluvremenu, trener "lala", Marko Nikolić napravio je prvi izmenu, pa je umesto Vranješa u igru ušao Poletanović. U tvrdoj utakmici na "Čairu", bez puno šansi, Vojvodina golom Kaluđerovića, u 54. minutu dolazi do izjednačenja. U 74. minutu, umesto Vukčevića ušao je Kosović, a Gaćinović je zamenio Škuletića pet minuta pre kraja regularnog dela, međutim do kraja utakmice, rezultat se nije menjao. Kaluđerović je u sudijskoj nadoknadi posle kornera odlično šutirao, ali je pogodio prečku. Radoja, Kosović i Trajković završili su meč sa žutim kartonom.

Posle ovog meča, Vojvodina ostaje na četvrtom mestu, sa 13 bodova, koliko ima i Crvena zvezda, i tri boda manje od prvoplasiranog Partizana. Radnički zauzima visoko peto mesto, sa bodom manje od Vojvodine.

U narednom kolu, Voša u subotu gostuje ekipi beogradskog Rada. (N. M.)

  • lemara

    04.10.2013 08:27
    novosadjani
    firma sa severa ispratila vosu i na ovom gostovanju za razliku od ovih zapadnjaka koji su kao pravi navijaci.svi na vracar da zgazimo rad.
  • ALUMNI

    03.10.2013 08:02
    NAPRED VOŠA
    da ostanemo nepobeđeni i u subotu........ :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.