SEHA: Voša ubedljiva protiv Lovćena

Rukometaši Vojvodine ubedljivo su savladali, u Novom Sadu, ekipu Lovćena sa 30:23, u 6. kolu regionalne SEHA lige.
Rukometaši Vojvodine ubedljivo su savladali, u Novom Sadu, ekipu Lovćena sa 30:23, u 6. kolu regionalne SEHA lige.

Odlično su izabranici Momira Rnića odigrali ceo meč na Slanoj bari, bili mnogo bolji u svim segmentima igre i na kraju ubedljivo savladali šampiona Crne Gore.

U 8. minutu, Voša je povela po drugi put u meču, i nije ispuštala prednost do kraja utakmice. Ključni momenat meča dogodio se već na početku, kada je pri rezultatu 3:3, Vojvodina napravila seriju 7:1, i tako "pobegla"na plus šest, uspostaviće se kasnije, prednost koju gosti nisu mogli da stignu. Na poluvremenu Vojvodina je otišla sa pet poena prednosti, a rezultat je bio 17:12.

U drugom poluvremenu, "lale" su samo povećavale prednost, pa je u 48. minutu vodila sa velikih devet poena prednosti. Do kraja utakmice gosti su uspeli da malo ublaže rezultat, za konačnih 30:23.

Ubedljivo najefikasniji u Vojvodini bio je Uroš Elezović, koji je postigao 9 golova uz vrlo dobar procenat šuta (9/14). Odlično su ga ispratili i Pilipović sa pet, i Ćurković koji je iz četiri pokušaja postigao isto toliko golova. Kod gostiju, bolji od ostalih bili su Čizmović sa pet, i Vukičević sa četiri gola.

Nakon ovog meča Vojvodina ima skor od tri pobede i tri poraza. U narednom kolu, kroz dve nedelje, ponovo igra kod kuće a protivnik će biti zagrebačka Mladost. (N. M.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.