Fatić napustio Vojvodinu posle samo dva odigrana meča

Nakon što je Vojvodina sporazumno prekinula saradnju sa golmanom Zoranom Popovićem, crvenu-belu opremo razdužio je i štoper Ivan Fatić.
Nakon što je Vojvodina sporazumno prekinula saradnju sa golmanom Zoranom Popovićem, crvenu-belu opremo razdužio je i štoper Ivan Fatić.

Fatić je došao kao slobodan igrač u letnjem prelaznom roku, a očekivalo se da bude veliko pojačanje. Međutim, on je za "crveno-bele" odigrao samo dva susreta.

Ugovorne obaveze između kluba i igrača raskinute su sporazumno.

Fatić je svojevremeno bio i član velikog milanskog Intera i još nekoliko italijanskih klubova, a visoki 25-godišnji štoper je odigrao i šest utakmica za A reprezentaciju Crne Gore.

  • mare care

    10.10.2013 07:44
    viška se treba oslobodii naravno ali teba i nadomestiti ono što fali a svi znamo da smo tanki u napadu
  • besan ker

    10.10.2013 07:33
    Otarasite se još i Barića, pa da prodiše klub malo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.