Voši gostuje kruševački Napredak

Fudbaleri Vojvodine igraju danas protiv ekipe Napretka iz Kruševca na stadionu "Karađorđe", u utakmici 14. kola prvenstva Srbije.
Fudbaleri Vojvodine igraju danas protiv ekipe Napretka iz Kruševca na stadionu "Karađorđe", u utakmici 14. kola prvenstva Srbije.

"U goste nam dolazi jedna jako iskusna i dobra ekipa koja je proteklu sezonu u Prvoj ligi Srbije nadmoćno osvojila prvo mesto. Tokom dosadašnjeg toka prvenstva niko ih nije nadigrao, a i u utakmicama koje su izgubili nisu igrali podređenu ulogu. Sa druge strane, mi smo došli u situaciju da ovu utakmicu moramo dobiti kako znamo i umemo i za nas je sve osim pobede neprihvatljivo", navodi trener novosadskog kluba Marko Nikolić.

Levi bek Vojvodine Nikola Leković još uvek se nije oporavio od povrede pa neće biti u konkurenciji za tim.

Vojvodina se trenutno nalazi na 7. mestu tabele.

Utakmica počinje u 16:30 časova, ulaz se ne naplaćuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.