Voša danas protiv Zvezde na Marakani

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde sastaju se danas na Marakani u četvrtfinalu Kupa Srbije.
Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde sastaju se danas na Marakani u četvrtfinalu Kupa Srbije.

U poslednjih sedam kup utakmica Crvena zvezda je 6 puta pobedila Vojvodinu, a samo jedan susret završen je bez golova.

Šef stručnog štaba Vojvodine, Marko Nikolić rekao je da njegov tim sezonu završava dvomečom protiv Crvene zvezde, oba puta na Marakani. "Utakmice su potpuno različitog karaktera jer u prvenstvu imate mogućnost da eventualni poraz na kraju ne utiče na plasman dok u kupu, znamo svi dobro, popravnog ispita nema. Susret u Kupu je od velikog značaja za oba kluba, a mi naravno razmišljamo samo o značaju koji ta utakmica u ovom trenutku ima za Vojvodinu. Jako želimo pobedu nad Crvenom zvezdom, ali znamo da to ni malo nije lako", rekao je Nikolić.

"Da bi se pobedila Crvena zvezda na njenom stadionu potrebno je da igrači Vojvodine budu na gornjoj granici svojih mogućnosti, besprekorno motivisani u šta apsolutno ne sumnjam. Uz motivaciju i želju za pobedom potrebno je da držimo najviši nivo koncentracije, ne svakog minuta, nego svakog sekunda utakmice. Maksimalna disciplina u igri se podrazumeva sama po sebi jer Zvezda ima jako puno kvaliteta u svom ofanzivnom delu tima. To im je najveći kvalitet uz izuzetnog golmana koji sa velikom energijom brani za svoj tim i daje mu stabilnost i sigurnost", naglasio je on.

"Ako budemo koncentrisani, motivisani i disciplinovani onda verujem da imamo šanse da savladamo velikog rivala na njegovom terenu. Kada bih se izražavao u procentima, rekao bih da su šanse 50-50. Na kraju, ko bude bolji na terenu neka odnese pobedu i ode u polufinale Kupa", rekao je šef stručnog štaba Vojvodine.

Prema rečima Nikolića, Branislav Trajković će sigurno biti u konkurenciji za sastav dok se levi bek Nikola Leković još uvek nije oporavio od povrede. Svi ostali igrači su na raspolaganju stručnom štabu.

Meč četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igra se od 17 sati.

  • 03.12.2013 22:53
    Seoska utakmica
    a vi mislite koliko su dobri koliko hocete!
  • Rajko_NovoNaselje

    03.12.2013 22:30
    Idemo
    Stize ekipa sa Novog Naselja da bodri svoj klub ..
    Napred Zvezdo samo napred Zvezdo ! ! !
  • Liman FCV

    03.12.2013 16:30
    Čmarakana
    ... da budemo precizni. Sutra ih gazimo! IDEMO NOVOSAĐANI!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.