Turnir u gimnastici za vikend u Novom Sadu

Međunarodni Memorijal turnir "Laza Krstić i Marica Dželatović" u sportskoj gimnaistici i sportskom aerobiku održaće se u subotu i nedelju u Novom Sadu.
Međunarodni Memorijal turnir "Laza Krstić i Marica Dželatović" u sportskoj gimnaistici i sportskom aerobiku održaće se u subotu i nedelju u Novom Sadu.

Organizator turnira, koji se održava po četvrti put, je Sokolsko društvo Vojvodina u kojem su, nekada, kao treneri, radili Laza Krstić i Marica Dželatović. Iz godine u godinu ovaj turnir raste, pa je tako ovoga puta okupiti rekordnih 303 takmičara i takmičarke (101 u muškoj sportskoj gimnastici, 132 u ženskoj sportskoj gimnastici i 70 u sportskom aerobiku) iz 15 zemalja (Bugarska, Italija, Hrvatska, Slovenija, Republika Srpska, Mađarska, Švajcarska, Rumunija, Češka, Austrija, Danska, Južna Afrika, Tunis, Libija i Srbija).

Turnir se organizuje za mlađe kategorije (od osam do 16 godina), ali na njemu mogu da nastupaju i seniori. U okviru Memorijala održaće se i završno, 3. kolo DKMT Kupa u muškoj sportskoj gimanastici.

U subotu će se održati kvalifikacije po kategorijama, a u nedelju finala po spravama. Takmičenje u subotu počinje u 9, a u nedelju u 10 časova za sportsku gimnastiku, odnosno u 15 sati za sportski aerobik. Nadmetanje u muškoj sportskoj gimanstici biće u sali Gimnazije "Isidora Sekulić", u ženskoj sportskoj gimnastici u sali Centra za sport Đačko igralište, a u sportskom aerobiku u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

  • Maestro

    04.12.2013 21:52
    Jel je to takmicenje u C programu (sportska gimnastika) ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.