Odbojkaši Vojvodine gostuju u Subotici

Odbojkaši Vojvodine gostovaće danas u Subotici ekipi Spartaka u 8. kolu odbojkaške lige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine gostovaće danas u Subotici ekipi Spartaka u 8. kolu odbojkaške lige Srbije.

Novosađani u ovaj meč ulaze nakon pobede nad Mladim radnikom i pobedom će pokušati da se primaknu drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi. Vojvodina se nalazi na trećem mestu i posle sedam odigranih mečeva imaju 14 bodova, dok su Subotičani na osmoj poziciji sa sedam bodova.

Trener novosadske ekipe Strahinja Kozić smatra da je Spartak dobra ekipa i da stanje na tabeli ne odslikava njihovu pravu vrednost, budući da su imali mnogo problema sa povredama.

"Pokušavamo da unapredimo našu igru, da popravimo ono što je bilo problematično. Mnogo radimo i na atmofseri, pristupu, siguran sam da ćemo boljitak pokazati u Subotici. Važno je da nam se ne ponavljaju neke situacije, mislim tu pre svega na velike oscilacije, poput onih iz duela sa Mladim radnikom i još nekih mečeva. Kada je zdravstveni bilten u pitanju svi sem Baste će biti spremni", rekao je Kozić.

Meč u Subotici počinje u 19 časova, a Vojvodina se nakon ovog gostovanja okreće poslednjoj utakmici u jesenjem delu sezone u kojoj će ugostiti Crvenu zvezdu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.