Milan Kosanović novi trener FK Vojvodina?

Trener omladinaca, Milan Kosanović, jedan je od najozbiljnijih kandidata da zameni Marka Nikolića koji je juče dao ostavku na mesto trenera FK Vojvodine.
Trener omladinaca, Milan Kosanović, jedan je od najozbiljnijih kandidata da zameni Marka Nikolića koji je juče dao ostavku na mesto trenera FK Vojvodine.

Kako nezvanično saznaje B92, deo uprave FK Vojvodina želi da pruži ozbiljnu priliku treneru koji je izvnaredno vodio mlađe selekcije kluba u godištu 1994, 1995. i 1996. Pod vođstvom Kosanovića do prvog tima stigli su Mijat Gaćinović, Sergej Milinković-Savić, Dejan Meleg (otišao u Ajaks), Babić, Kosović, Nastić, Spremo, Sekulić, Ivanić, Ilić...

Kosanović je trenutno i asistent Veljku Paunoviću u selekciji Srbije do 19 godina, a sa njim je radio i u selekciji do 17 godina.

Brojni novosadski i beogradski mediji nakon odlaska Marka Nikolića, počeli su da licitiraju imenima njegovog naslednika, spominju se imena Rajevca, Jokanovića i Zorana ’Džimija’ Marića, ali za sada je Milan Kosanović najbliži klupi.

Marko Nikolić juče je podneo ostavku na mesto trenera FK Vojvodine, sa obrazloženjem da ne želi više da bude trener novosadskog superligaša. On je ovu odluku, koja je pala nakon kontroverznog poraza od Crvene zvezde u proteklom kolu Superlige, obrazložio "privatnim razlozima". Nikolić je postao trener Vojvodine u junu, a sve dosadašnje spekulacije da će postati trener nekog od "beogradskih blizanaca" oštro je demantovao.

  • Lalo

    11.12.2013 21:34
    Huncutu jedan
    Pa nije ovo Premijer liga ! Ovo je Šljam liga!!
  • Rade

    11.12.2013 10:53
    Odlicno resenje.Najzad pravi trener na duge staze.
  • Pero

    11.12.2013 09:11
    A sa Indeksom poslednji?
    Trebalo bi navijači Vojvodine da znaju,a pogotovo ovi mlađi da je čovek sa Indeksom u četiri sezone bio zadnji ili na samom dnu u beton ligi.Posle je preko veze otišao da trenira podmladak N.Sada gde je imao solidan rezultat,a kada je na kratko preuzeo prvi tim bila je katastrofa.Neobičnim putevima( zahvaljujući poznatoj marketinškoj agenciji njegovog bliskog rođaka) dolazi u Vojvodinu,prethodno se oprobavši kao kladioničar,i doživljavajući bankrot.
    Vojvodina je oduvek imala i imala bi jak podmladak i da on nije na njenoj klupi,i najmanje to zavisi od Kosanovića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.