Egzodus u Voši nakon Nikolićevog odlaska

Posle trenera Marka Nikolića, ekipu FK Vojvodine u januaru napuštaju i kapiten Miroslav Vulićević i golman Matej Delač, a najverovatnije i defanzivac Branislav Trajković.
Posle trenera Marka Nikolića, ekipu FK Vojvodine u januaru napuštaju i kapiten Miroslav Vulićević i golman Matej Delač, a najverovatnije i defanzivac Branislav Trajković.

Vulićević je to danas i utorak potvrdio, ne želeći međutim i da, nedvosmisleno kaže i da li je njegova sledeća fudbalska destinacija aktuelni šampion Partizan.

"Verujte mi da još nisam razgovarao sa čelnicima ni Partizana, niti bilo kojeg drugog kluba. Sve će, međutim, biti jasno u narednih desetak dana", kaže on.

Matej Delač je obeležio uvodni deo fudbalske sezone u Srbiji, kako odbranama, tako i nesvakidašnjim nesvakidašnjim gestom ljudskosti, ali je vreme za rastanak došlo. U finišu šampionata među stativama ga je zamenio Srđan Žakula, a hrvatski čuvar mreže zahvalio se navijačima Voše pred povratak u matični klub.

"Hvala svim navijačima, upravi, igračima i trenerima u FK Vojvodini. Ovih 6 mjeseci je bilo predivno. Od danas ste dobili jednog novog navijača", napisao je Delač na svom Tviter profilu.

Jedan od najboljih defanzivaca Superlige Branislav Trajković potvrdio je da ga traže Partizan i Zvezda. "Interesovanje postoji, ali daleko smo još od dogovora", kaže Trajković.

Najozbiljniji kandidat da nasledi trenera Marka Nikolića na klupi "crveno-belih" je trener mlađih kategorija Milan Kosanović. Prema nezvaničnim informacijama, deo uprave FK Vojvodina želi da pruži ozbiljnu priliku treneru koji je vodio mlađe selekcije kluba u godištu 1994,1995. i 1996.

  • Lalo

    11.12.2013 21:32
    Istina....
    Neki odlaze, neki dolaze, samo Rabrenović OSTAJE!
    Ljudi ne sekirajte se, dok ovaj ostaje ima love u Voši !!!
  • Steva-NS

    11.12.2013 12:55
    Ništa čudno i novo.Dođu,očerupaju,i produže dalje.Stanje u državi se preslikava na klub.Iluzorno je očekivati ljubav prema klubu,to je davno prošlo vreme kod gazda "Vojvodine"!I kada bi klub dizali iz pepela,oni što ga vole,bard "vladara" ne bi dopustio /uz pomoć abonenata/ normalne relacije.Zato,sačekajmo,muljare moraju pasti sami od sebe,tako je zapisano!
  • dule

    11.12.2013 12:54
    @carlito
    Alo care, ko ti drma kavez? Ljudima ističe ugovor, a oni od tog fudbala žive - kad prime platu naravno. Oni kojima ne ističe ugovor odlaze kad im uprava dozvoli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.