Trajković: Nemam zbog čega da se pravdam navijačima

Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković ne krije da bi da promeni sredinu, a sasvim moguće je da pojača jednog od beogradskih "blizanaca".
Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković ne krije da bi da promeni sredinu, a sasvim moguće je da pojača jednog od beogradskih "blizanaca".

- Mada bih pre voleo da odem i inostranstvo, tačno je da razgovaram i sa Crvenom zvezdom i sa Partizanom, i da je moguće da ću uskoro da se preselim u Beograd. Štaviše, to bi definitivno trebalo da se zna već ovih dana, a, što se tiče onih koji me zbog toga napadaju po raznim sajtovima i društvenim mrežama, zaista mislim da nemam razloga da se pravdam ni njima, niti bilo kome drugom – izjavio je Trajković za Sport.

- Verujem da je njihova ljubav prema Vojvodini iskrena i čista, ali oni od nje ne žive, jer imaju neke druge poslove koji im obezbeđuju egzistenciju . Ja umem samo da igram fudbal, to je moja jedina profesija i moram da mislim racionalno, a ne samo emotivno – ocenjuje defanzivac Novosađana, i dodaje da ga pogađaju priče da nije želeo da igra na poslednje dve utakmice sa Crvenom zvezdom, zbog navodno već postignutog dogovora da se preseli na Marakanu.

- To stvarno nema veze sa istinom. Šest dana pre tih utakamica zbog prehlade nisam trenirao i mislio sam da nije fer da zauzimam mesto nekom ko je radio punom parom i bio potpuno fit – tvrdi Trajković, koji misli da bi njegov još raniji odlazak bio koristan i za dosadašnji klub.

- Odlasci u fudbalu su, normalna stvar i tako ih treba i prihvatiti. Ja bih voleo da nam mom transferu dobro zaradimo i Vojvodina i ja, ali je pitanje da li će tako i biti! Za klub bi, realno, bilo mnogo bolje da me je pustio ranije, a bilo je prilika. Sada, svega šest meseci pre isteka ugovora, postoji mogućnost da se priča o obeštećenju svede na daj šta daš. Ili da se ponovi tužno iskustvo da se ne dobije ništa ili skoro ništa, kao kod odlazaka top igrača, poput Daniela Mojsova ili Oumarua Abubakara – zaključio je Trajković.

  • Ćevara

    16.12.2013 13:40
    Trajče...
    Voleli smo Te dok si igrao u Voši, i volećemo Te kad odeš u inostranstvo i dok budeš nosio dres Srbije, u medjuvremenu (ako budeš igrao za bg g......) samo ćemo te ceniti i poštovati!
    Hvala Ti za sve što si dao i nama i Voši!!!
  • bulevar

    15.12.2013 19:10
    E moj Trajkovicu
    seti se samo sta si ti prvi govorio kad je bata preminuo...
  • dragaNS

    15.12.2013 16:36
    @Grbavica
    "- Eh...
    Navijac sam Vojvodine od malih nogu. Nikada nisam bio simpatizer lika i dela gospodina Butorovica ali mi se dopadala njegova politika po pitanju toga da Vojvodina ne pojacava beogradske (namerno malim slovom)Blizance"
    Beogradski se i piše malim slovom, dok si Blizance mogao da napišeš malim slovom. Time ne bi nikoga ponizio, već bi ispao pismen.
    Neki će reći da teram mak na konac, ali morao sam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.