Novi poraz KK Meridiana

U poslednjoj utakmici 13. kola Košarkaške lige Srbije, Meridiana je u Futogu poražena od Vršca sa 84:77.
U poslednjoj utakmici 13. kola Košarkaške lige Srbije, Meridiana je u Futogu poražena od Vršca sa 84:77. To je deveti poraz Novosađana u poslednjih 10 prvenstvenih susreta.

Domaći su u prvom poluvremenu izuzev početka meča imali konstantnu prednost od 2 do 3 koša koju im je donelo 5 trojki u 1. periodu. Međutim, loš procenat za dva, slabiji skok i mnogo grešaka u napadu omogućili su podjednako neubedljivim gostima stalni priključak.

Međutim, ulaskom Kovačevića Meridiana poboljšava skok, Vladimir Matić trojkama održava Novosađane, a egal igra traje do završnice u kojoj staloženiji i sigurniji gosti beleže pobedu za prodor ka vrhu tabele.

Najefikasniji igrač utakmice bio je igrač novosadske ekipe Vladimir Matić sa 22, dok je Dejan Jeftić iz Vršca postigao 20 poena.

Meridiana se nalazi na 12 poziciji sa 17 osvojenih bodova, koliko ima i trinaestoplasirana Vojvodina, koja je ranije u ovom kolu izgubila od Sloge rezultatom 82:64.

  • tuča?!

    15.12.2013 22:06
    ?!
    da li je nasilnik negoga tukao ovog puta?!
  • Budi Bog

    15.12.2013 21:09
    s nama
    Kome je Kovacevic doneo dobro ... ?! Sad neka se pobije opet pa da platimo opet ako zatreba !

    "Nasi smo"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.